‘Wat weerhoudt jou om voluit te leven?’

Systemisch begeleider & coach met behulp van paarden

PERSOONLIJKE COACHING EN BEGELEIDING

In je eigen kracht staan. Wat betekent dat voor jou? Voor mij betekent het dat ik de regie over mijn eigen leven neem en dat ik vertrouw op mijn gevoel.

Wat voel je wanneer ik dat tegen je zeg? Wat heb jij nodig om persoonlijk te groeien? Om meer vrijheid te ervaren? Samen gaan we aan de slag om de antwoorden te vinden die in jezelf zitten.

In een coachingstraject ontdek je wat belangrijk voor je is. Je krijgt zicht op je gedachten, gevoelens, woorden en acties. Dat alles helpt je om gemakkelijker keuzes te maken. Vragen die zoal aan bod komen:

  • Wie ben ik en wat wil ik?
  • Wat wil ik bereiken?
  • Hoe kan ik beter mijn grenzen stellen?
  • Waarom voel ik me soms zo onzeker?
  • Wat geeft en wat kost me energie?
  • Welke hulpbronnen heb ik en hoe kan ik die gebruiken?

 

In een eerste gesprek leren we elkaar kennen. We kijken samen naar je doelstellingen en wat je nodig hebt om een volgende stap te maken in je persoonlijke proces. We bespreken ook welke verwachtingen je hebt van het traject.

Ik gebruik verschillende methodieken, zoals oplossingsgericht werken, NLP-communicatietechnieken, systemisch werk en lichaamsgerichte opstellingen.

Als systemisch begeleider en coach ben ik open, luister ik en stuur ik niet. In de sessies werken we vrijwel altijd met hoofd en lichaam. Ik kijk wat je nodig hebt en wat het beste bij je past. Mijn advies is om te kiezen voor minimaal drie sessies. Zo kunnen we samen aan de slag met wat er uit eerdere sessies naar voren kwam

De coaching vindt plaats in mijn praktijkruimte in Limmen, wandelend in het bos of in de buitenlucht te midden van paarden. Net waar je behoefte aan hebt. De paarden geven vanwege hun spiegelende karakter mooie inzichten aan een sessie. Bekijk daarvoor Coaching met paarden

CONTACT

De weg naar meer vrijheid voelen in je leven hoeft niet moeilijk te zijn. Soms is het gewoon een kwestie van het juiste deurtje openen. Ben je nieuwsgierig? Mooi. Bel of mail me voor een telefonische kennismaking.

wendy@eigenbewustzijn.nl

06 – 48424841