‘Eigen bewustzijn’

Systemisch begeleider & coach met behulp van paarden

OVER WENDY

‘Ik stond op ongeveer twintig meter afstand van mijn paard Tigo. Op een zeker moment riep ik hem en hij kwam niet. Ik riep nogmaals maar hij reageerde niet eens. Hij keek alleen maar naar de paarden om zich heen. Dat deed iets met me: ik voelde me afgewezen, niet gezien. Wat gebeurt hier?, dacht ik bij mezelf. Ik haalde goed adem, plantte mijn voeten op de grond, ik ging staan voor wie ik was. Toen kwam hij, zonder dat ik hoefde te roepen. Op dat moment veranderde mijn leven.’

Een nieuwe weg
Vaak is er een moment in je leven waarop je ineens anders naar jezelf of naar je situatie kijkt. Dat was voor mij toen ik besefte dat mijn paard anders reageerde op mij als ik me anders gedroeg. Ik wilde gaan coachen met paarden, dat werd me ineens helder. Ik had mijn weg gevonden.

Wendy in het kort
Woorden die mij typeren zijn: enthousiast, open en authentiek. Van daaruit begeleid ik jou. Ik vind het bijzonder om een stukje met je te mogen meewandelen op je pad. Om je bewuster te maken van wie je bent en hoe je reageert. Bewust maken van de vrijheid die je in je hebt om je eigen keuzes te maken. Ik ben blij dat mijn paarden daar zo nu en dan een mooie aanvulling op kunnen zijn. Coaching met paarden. Wat me altijd drijft is mijn liefde voor mensen: ik gun iedereen zijn of haar eigen weg. Ook zorg ik dat we plezier hebben in de sessies: coaching hoeft echt niet zwaar te zijn

CONTACT

De weg naar meer vrijheid voelen in je leven hoeft niet moeilijk te zijn. Soms is het gewoon een kwestie van het juiste deurtje openen. Ben je nieuwsgierig? Mooi. Bel of mail me voor een telefonische kennismaking.

wendy@eigenbewustzijn.nl

06 – 48424841